Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Dankbaar ben ik voor de ondersteuning die ik van Helena mag ontvangen. Ik ervaar haar als warm en betrokken. Met toewijding begeleidt ze mij op mijn pad om te leven vanuit de verbinding en me te openen voor de liefde (van Great Spirit, Moeder Aarde, de dieren). Het raakt me intens om die energie van heelheid te beleven. Deze diepe verbondenheid met de natuur, met het leven zoals het oorspronkelijk bedoeld is, ervaar ik als magic.
Door dit werk (de coaching, meditaties, massage en workshops) herinner ik me het doel van het leven en van mijn eigen zijn op aarde. Helena stimuleert me mijn blokkades te herkennen en te nemen. Zo leer ik om te focussen op de prioriteiten van mijn hart en om te gaan staan voor mijn passie en zo mijn leven zelf vorm te geven vanuit mij innerlijke bron.
Marijke ten Hengel, Thuiszorgbegeleidster uit Rotterdam

Toen ik in augustus 2009 voor het eerst binnenkwam trof mij de rust en ingetogenheid in de ruimte en tijdens de meditatie-avond. Ik deed mee aan de meditatie en het was als een warm bad waar ik in terechtkwam. Wat mij meteen trof is de aandacht voor de natuur die enerzijds terugkomt in de materialen in de ruimte, maar die anderzijds ook in de ceremonie wordt aangeroepen.
Er wordt een link gelegd naar de ouders en voorouders, waardoor deze vorm van meditatie mij weer gevoelig gemaakt heeft naar mijn vader en moeder; ik kan weer blij en dankbaar zijn naar hen toe. De verbinding met de energie van 'moeder aarde', tijdens de meditatie, geeft mij altijd veel kalmte en ruimte, en brengt mij vertrouwen in het heden en naar de toekomst. De vorm van communicatie met de hulp van de talkingstick is telkens weer een mooie, persoonlijke en intieme manier van delen. Al met al is elke meditatie-bijeenkomst voor mij weer een nieuwe ervaring, waarbij telkens weer een nieuw aspect van mij en mijn leven wordt opengelegd en onderzocht.
Gijs, Proces en Quality Consultant bij een elektrotechnisch concern uit Rotterdam

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst bij Helena kwam ging het niet goed met me. Ik had een heel pakket lichamelijke aandoeningen en klachten waarvoor ik bij diverse artsen en behandelaars ben geweest. Na verloop van tijd konden zij me niet meer echt verder helpen en zo langzamerhand was ik lichamelijk en geestelijk aan het eind van mijn Latijn: Ik woog zorgwekkend weinig, mijn suikerspiegels en hormoonspiegels waren in de war en ook mijn zenuwstelsel was ontregeld. Medisch gezien beschouwde men mij als uitbehandeld en de prognoses waren niet hoopgevend. Mijn verleden kenmerkt zich door een aaneenschakeling van geweld.
Met Helena ben ik stapje voor stapje gaan kijken waar ik zelf, in reactie op al dat geweld, een houding aanneem die mijn gezondheid en herstel in de weg staat. Ik heb vroeger geleerd me staande te houden; altijd in een houding van strijd en verweer. Om alle oude pijn los te laten is het nodig dat ik een realistische kijk op mijzelf en mijn mogelijkheden ontwikkel met zicht op mijn beperkingen en mijn mogelijkheden. Zonder dat ik mijzelf overvraag doordat ik te hoge eisen stel, of verlam en maar niet eens begin omdat ik bang ben toch niet te kunnen slagen. In dat hele proces merk ik dagelijks dat ik lichamelijk en geestelijk sterker word. Ik ben er nog lang niet, maar het gaat zoveel beter met me dan een paar jaar geleden! Wat me enorm helpt in dit werk met Helena is dat ik mezelf leer kennen en leer dat ik mag zijn wie ik werkelijk ben.
Helena, bedankt!
Betty uit Leeuwarden

Ik ervaar Helena als een kundige helpster met een grote liefde en kracht en toewijding voor haar healerschap, waardoor ze voor mij een "Lichtend" voorbeeld is.
Sonja Dekker, Healer en Zangtherapeute uit Amsterdam

<<  1   2   3   4   5  6>>