Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Genezen door StarTree
Een HARTinfarct gehad, wat nu ?
Dit mag nooit meer gebeuren. Maar hoe doe je dat?
Door je leven te veranderen. Dat betekent voor mij andere normen, andere inzichten, andere waarheden, andere grenzen. Veel dingen zijn anders dan ik geleerd heb in mijn opleidingen. StarTree leert mij anders te leven, zodat het voor mijn HART weer gezond is. Dit is niet altijd leuk en gemakkelijk voor mij. StarTree coacht mij hier in en geeft antwoord op mijn vragen, en die zijn talrijk en vooral waarom het zo is. Wat mij raakt is de bijzondere woordkeus en voorbeelden om het voor mij helder te maken.
Wat ik bijvoorbeeld geleerd heb is we zijn hier op aarde om gelukkig te zijn en te genieten van het leven wat we hebben en hoe je dat doet. Dat je je eigen talenten leeft dat alles wat er gebeurt en je overkomt op je levenspad bedoeld is om er van te leren en dat niets voor niets gebeurd. We zijn niet op aarde om perfect te zijn maar om gelukkig te zijn. Als je een mooi leven wil, je alle plantjes in je tuin van het leven water mag geven en niet alleen het plantje van werken, zoals ik dat heb gedaan maar ook familie, ontspanning, leren enz.
 Ik ben met heel mijn HART StarTree dankbaar en blij, dat ik dit heb mogen leren.
Wil je ECHT veranderen dan kan ik je Startree van HARTE aanbevelen.
Helena dank, dank voor al je werken en geduld als ik het niet begreep.
Niko, zelfstandig ondernemer uit Akersloot

Ik heb in de afgelopen jaren regelmatig healingen van Helena mogen ontvangen. Ze gebruikt verschillende bijzonder effectieve technieken. Ik heb hierbij veel oud zeer achter me kunnen laten. Heel speciaal is het voor mij om zelfs blokkades in mijn mannelijke en vrouwelijke familielijn te mogen zien. In contact met mijn voorouders komen deze blokkades stukje bij beetje los. Dit alles geeft me ruimte om steeds meer in rust en vertrouwen mijn leven te leven. Ik ben dan ook erg dankbaar, dat ik door Helena gecoached word.
José, begeleidster van kinderen met autisme, het Rett Syndroom of dyslexie uit Amsterdam
 
Sinds ik healingsessies van Helena ontvang heeft mijn persoonlijke groei een zeer waardevolle dimensie erbij gekregen.
Evelien, zelfstandig onderneemster uit Amsterdam

De eerste keer dat ik een meditatie bijwoonde van Helena was indrukwekkend. Als student zijnde was ik totaal niet gewend om bezig te zijn met dingen die onzichtbaar, niet wetenschappelijk onderzocht of rationeel onverklaarbaar waren. Het was even een totale omschakeling die ik moest maken.
Ik was nooit gewend zo diep naar binnen te kijken en zoveel aandacht aan mijn gevoel te besteden, waardoor het voor mij een totaal nieuwe wereld was die ik betrad met de meditaties. De warme, vriendelijke en liefdevolle sfeer zorgde ervoor dat ik mij al snel vertrouwd voelde, mij kon overgeven aan de meditatie en even al mijn scepsis opzij kon zetten om de meditaties echt te ervaren.
Ik ervaar de meditaties als intens, telkens komen er dingen los. Mijn wereldbeeld is er veel genuanceerder door geworden. Ik leer met liefde en aandacht naar alles te kijken. Door de meditaties krijg ik meer inzicht in mijzelf als persoon, in anderen, in het leven zelf. Ik leef intenser en luister in het dagelijks leven meer naar mezelf.
Iris, student uit Rotterdam.

<<  1   2  3   4   5   6  >>