Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Ik ben bij Helena gekomen voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.
Als ik nu terug kijk waar ik vandaan ben gekomen, was ik mezelf niet echt bewust hoe ik in het leven stond.
Ik ben mezelf nu meer bewust geworden van mijn patronen hoe ik het altijd gedaan heb.
En wat de onderliggende gedachten was van dat ik de mensen in mijn omgeving op de 1e plaats zette. In plaats van om eerst te kijken wat ik nodig heb en waar ik gelukkig van word, dus mezelf afvraag hoe is het voor mij? Wat mij heel erg geholpen heeft, is om niet in het moment te reageren maar de vraag eerst mee naar binnen te nemen. Door de groei, bloei en ontwikkeling sta ik veel steviger in mijn kracht.
Helena ben ik heel dankbaar voor alle privé lessen en de meditatie groep.
Ik doe de healer opleiding en heb mijn eigen healingpraktijk opgezet, waarin ik mijn cliënten begeleidt om de patronen die hen niet meer dienen los te laten en hen help om ze meer te verbinden met wat ze wel willen ervaren.  Ik verbind me dieper met “wat zijn mijn talenten en hoe kan ik het nog meer leven”.
Helena, dankjewel dat je mij hier hebt gebracht.
Marijke Zomerdijk, zelfstandig onderneemster en healer.

Wat Helena wat mij betreft vooral aan meerwaarde heeft, is dat zij via haar werkwijze, kan werken in het gebied van voormalige herinneringen. Voor zover mij bekend kunnen traditionele therapieën niets met ervaringen waar geen woorden voor zijn aangelegd.
Maar er zijn - meer - meerwaarden te vinden bij Helena: Ze is prettig, open, flexibel , en daarbij hoort ook dat ze met respect kan reageren op het eigen tempo en de eigen sym- en antipathieën die bij mij naar boven kwamen binnen haar manier van werken. Er is ruimte voor twijfel en verkenning, en doordat Helena erg geloofwaardig en heus overkomt voelen mijn ontmoetingen met haar als ware platforms om mezelf te spiegelen.
Het is in periodes dat ik een tijdje niet kom erg fijn te weten dat ze er is. Een baken en totaal andere ordening van de wereld. Iedere keer als ik vertrek kan ik niets anders zeggen dan dat ik me heler voel, en letterlijk meer werkelijk.
Marijke, actrice.

Enkele jaren geleden kwam ik bij toeval in contact met Helena van Duin. Ze heeft haar praktijk als healer/coach o.a. in de traditie van de Noord-Amerikaanse Indianen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel een beetje vreemd tegenaan keek: Indiaans shamanisme. Maar al snel kwam ik erachter dat de manier waarop Helena omging met spanningen en problemen die ik al jarenlang meedroeg, heel erg uitnodigend was. Shamanisme is de oudste manier om psychotherapie te bedrijven, legde Helena uit. En zo ervaar ik het ook, het is heel concreet, het brengt me helderheid en perspectief, meer basis in mezelf en plezier in mijn leven. Vooral omdat ik problemen niet meer zie als iets wat zo snel mogelijk weggewerkt moet worden, maar als stimulansen om mezelf neer te zetten. Mooi!
Toos Geurts van Kessel, directeur, Hilversum

<<  1   2   3   4  5   6  >>