Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Ik kwam bij Helena terecht vanwege overgangsklachten. Na slechts 1 bio-releasemassage was ik drie weken klachtenvrij. Daarna begonnen de opvliegers weer een beetje terug te komen en heb ik een paar keer een healing van Helena gehad. Die sessies hebben me enorm verder geholpen, ook met betrekking tot inzichten in de diepere oorzaken van mijn klachten. Ik ervaar Helena als een betrokken, warm en kundig persoon. Haar praktijkruimte is een oase van rust, waar ik me op mijn gemak en veilig voel.
Iedereen die open staat voor een spirituele maar toch lichte en aardse aanpak, kan ik Helena's manier van werken aanbevelen - of het nu gaat om klachten van fysieke of mentale aard. Ook als je tussendoor een oppepper nodig hebt, is een sessie bij Helena de moeite waard.
Tiny Fisscher, Schrijfster en mindbody Trainer uit Amsterdam

24 december 2009 was de eerste ontmoeting met Helena van Duin in haar werkruimte bij het delen van de maanceremonie. Onder een zorgvuldige en deskundige begeleiding mocht de een na de ander de Heilige Spiraal lopen: het oude loslaten, de kracht voelen in het midden en je pad weer vervolgen. (De Heilige Spiraal is een ceremonie voor vrouwen om zich te verbinden met de oorspronkelijke wijze vrouw in ons). Als ik aan de werkwijze van Helena denk, dan komen de woorden boven: veiligheid, vrijheid, zorgvuldigheid, deskundigheid, gelijkwaardigheid, op zoek naar afstemming op de ander.... en humor. Dit geldt ook voor de telefoonmeditaties op de maandagavond. Ik woon op verre afstand van Amsterdam en de meditatie via de telefoon is van dezelfde kwaliteit als dat ik deze in de werkruimte zou volgen. Een kans dus om de meditaties te delen.
Louise Hoyng, Eutoniepedagoog VES uit Emmen

De directe aanleiding om naar Helena te gaan was een cyste (van 6,5 bij 7,5 centimeter) die was ontdekt in mijn eierstok. Ik werd door de huisarts doorverwezen naar een gynaecoloog en om de diepere betekenis te leren kennen van de cyste ook naar Helena. De gynaecoloog heeft mijn lichaam de tijd gegeven zichzelf te herstellen. Hij wilde me elke week terug zien en na een week was de cyste al een heel klein beetje kleiner geworden en zag ze er minder agressief uit. De kans dat ik geopereerd zou moeten worden, waarbij mijn eierstok niet gespaard zou kunnen worden, was daarmee kleiner geworden maar nog niet weg.
Bij Helena hebben we een plan gemaakt om aan de slag te gaan met allereerst het weghalen van de blokkade bij de cyste. Door healings, die ik verder niet Kan verklaren, was de cyste binnen drie weken helemaal weg! De volgende stap was het op zoek gaan naar de dieper liggende psychische reden van de cyste. Ik zit nu midden in dat proces. Ik voel me door Helena erg gezien en gehoord. De healings die ik bij haar krijg kan ik niet anders omschrijven dan kleine wonderen.
De gesprekken die we daarnaast voeren zijn ontzettend verhelderend en geven me prachtige inzichten. Door geleide meditaties weet ik steeds beter waar ik wil zijn en hoe ik daar kan komen. Ik voel me in korte tijd sterker en meer in mijn kracht staan. Helena is een ongelooflijk intuitief, eerlijk en open mens. Ze is een mooie, spirituele vrouw die met beide benen op de grond staat en in het hier en nu handreikingen doet waar je in deze wereld mee verder kunt. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Helena mag werken aan mijn ontwikkeling en ik zie mezelf steeds meer veranderen van een meisje met 100 angsten in een vrouw die in haar kracht staat en doet wat voor haar het beste is.
Frauke van Hulten, Schrijfster en Journaliste uit Amsterdam

<<  1   2   3   4    5   6 >>