Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Met Startree heb ik kennisgemaakt tijdens een open dag, twee jaar geleden.
Helena had al eerder flyers in de buurt uitgedeeld wat mijn aandacht had getrokken maar de open dag gaf me de moed daadwerkelijk over de drempel aldaar te stappen.
Het heeft me veel opgeleverd.
Ik ben er vooral emotioneel rijker door geworden.
Gaandeweg krijg ik steeds meer inzicht in mijn mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel functioneren.
Blokkades waarvan ik niet eens wist dat ik ze überhaupt had zijn voor mezelf zichtbaar en inzichtelijk geworden.
Ik heb nog een hele (levens-) reis te gaan maar met behulp van individuele sessies met Helena en de groepsmeditaties ervaar ik dat ik steeds meer mezelf aan het worden ben.
Dat is een verrijking voor mezelf maar ook voor mijn omgeving.
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik die eerste stap twee jaar geleden heb durven zetten.
Indra,   moeder en medewerker T.S.O.

De praktijk van Helena heb ik per toeval ontdekt. Tijdens een wandelingetje met de hond van mijn moeder door het (beton)dorp waar hij stil bleef staan voor een voor mij onwillekeurig huis, las ik de uitnodiging tot het volgen van meditaties. De eerstvolgende dinsdagavond nam ik er al deel aan.
Ik stapte binnen en werd hartelijk ontvangen door een mooie groep mensen.
Inmiddels heb ik al een aantal meditaties meegemaakt, en mijn ervaring wil ik hieronder delen.
Ik voel dat de healingsenergie die van de meditaties uitgaat, mij aan het bevrijden zijn van allerlei storingen en spanningen die veroorzaakt zijn in de loop der tijd dat achter mij ligt, en die een soort van elektrische kortsluitingen hadden veroorzaakt in mijn systeem, mijn energie lagen (die stress en angst verbindingen kende waarop ik resoneerde), mij gaandeweg steeds meer aan het helen zijn.

Waar hier en daar de verbinding (even) zoek geraakt was, of zelfs verbroken, helpt Helena mede door de meditatiehealingen dat de contact puntjes weer aan elkaar gelast en hersteld worden door je erop te wijzen of je eraan te herinneren. Er gaat een sterke healingsenergie uit van de meditaties.
Ik voel de behoorlijke Power-kracht erachter die groter, wijder, dieper en voorbij gaat aan de stoffelijke wereld, maar die tegelijkertijd in samenwerking is in balans en evenwicht, met die stoffelijke wereld.

Door deel te nemen aan de meditaties ervaar ik nu meer de kracht ervaring van mijn eigen energie, zodat ik mijn eigen kracht kan gaan voelen en leren om dit als manifesterende kracht neer te zetten.
M.a.w. het vinden,zoeken en neerzetten van de acceptatie van mezelf en van mijn ‘Ik zijn’, iets waar ik (waarschijnlijk al vele levens) naar op zoek ben dit terug te halen en terug te bereiken.
Naar mijn gevoel zijn er al wat trauma stukken die juist die positieve kanten afdekte of smoorden, al voor een deel opgelost. Ik merk dit doordat mijn angsten (en stress-verbindingen)minder zijn geworden.
De meditaties zie ik als verruiming van mijn mogelijkheden. En mijn doel is om echt te kunnen leven vanuit vrijheid en niet meer te hoeven overleven vanuit trauma's en angsten.

Toen Helena deze naam van haar ouders kreeg hadden ze het al geweten.
In de naam Helena zit het woord Helen(a)!
Bianca, moeder van 2 zonen.

<<  1   2   3   4   5   6  >>