Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Testimonia
Startree, een plaats waar puzzelstukjes op zijn plek vallen. Jij legt de puzzel en weet (onbewust) de antwoorden. Helena haalt herinneringen op die jij bent vergeten. Eindelijk herken ik mijzelf na koppie onder te zijn gegaan in mijn eigen verwachtingen en die van de maatschappij. Stap voor stap maak ik beslissingen dicht bij mijn hart en kan ik weer voelen waar het om gaat.
Nathasja

Coaching en healing door Helena betekent voor mij deskundige en liefdevolle begeleiding bij het lopen van mijn pad in dit leven en dat is voor mij heel waardevol. Helena sluit zorgvuldig aan bij wat zich aandient. Ze weet door haar brede kennis en ervaring steeds helder te krijgen wat er precies speelt, hoe diep dat ook ligt en samen gaan we dan aan de slag.
Dankzij onze sessies heb ik o.a. inzicht gekregen in mijn eigen patronen, de systemen en lijnen in mijn familie en hebben we mijn zielenwonden kunnen helen. Daardoor kan ik leven wie ik werkelijk ben, voel ik mijn levenskracht en vrijheid en ben ik thuisgekomen.  
Dankbaar!
Conny, HR Business Partner uit Alkmaar

Ik kwam bij Helena met voor mij mijn grootste emotionele blokkade. Ik wist ergens dat ik bij haar moest zijn voor mijn heling, maar ik heb uiteindelijk nog 6 maanden gewacht alvorens ik contact op durfde te nemen. Want ik voelde en wist dat als ik bij haar aan mezelf zou gaan werken, ik echt geconfronteerd zou worden met mijn pijnen en angsten. Toen ik voelde, ja ik wil de verantwoordelijkheid gaan nemen, heb ik contact met haar opgenomen. Ik had toen nog heel veel pijn en angst over een verbroken relatie met een man waar ik zielsveel van hou. Ik wilde hem energetisch en emotioneel niet loslaten. De individuele sessies die ik bij Helena heb gevolgd waren heel intensief en ontzettend helpend. Ik heb heel veel geleerd over mijn innerlijke kind, mijn strijder, mijn healer en mijn volwassen zelf. Ik kreeg meer en meer door welke belemmerende overtuigingen ik al heel lang meedraag, waardoor ik mezelf in mijn leven belemmer. Helena voelde voor mij als een stevige en veilige basis, waardoor ik mijn angsten en onzekerheden bij haar neer durfde te leggen.
Ik ben niet zo open van mezelf weet ik nu. Maar bij Helena durfde ik toch mijn kwetsbare kant te laten zien. Zij accepteert en respecteert wie je bent, maar ze durft je wel te confronteren op liefdevolle wijze, zodat je veranderingen in jezelf durft aan te brengen. Ik ben haar daar heel dankbaar voor! Mijn leven is de laatste 6 maanden heel erg veranderd. Ik voel mij vrijer om te zijn wie ik erkelijk wil zijn! Daardoor voel ik mij ook een gelukkiger mens!
Naast de individuele sessies deed ik vanaf januari ook om de twee weken mee aan een groepsavond met meerdere vrouwen. Helena nam ons gedurende deze dinsdagavonden mee naar binnen in onszelf. Het ging erom de ‘7 powers van de women’ te leren kennen endeze te leren doorvoelen. De rode draad was voor mij zelfacceptatie. Gedurende een half jaar ben ik intensief met mezelf bezig geweest. Ik voel mij door deze mooie groepssessies en de individuele sessies zoveel meer in mijn kracht staan. Ik ben steeds trotser op mezelf en zet mezelf veel meer neer vanuit mijn innerlijke kwetsbare kracht in plaats van alleen maar vanuit mijn mannelijke ego kracht. Ik zie ook steeds meer het verschil hiertussen, waardoor ik veel meer een balans kan aanbrengen tussen deze twee energieën. Helena ik ben zielsblij met alle innerlijke reizen die ik samen met jou heb mogen maken. Veel reactiepatronen van mezelf begrijp ik nu veel meer door deze innerlijke reizen. Ik heb dan ook veel meer mededogen met mezelf! Ik accepteer mezelf steeds meer en dus voel ik mij steeds comfortabeler bij mezelf.Bedankt voor je toewijding, je luisterende oor, je liefdevolle setjes in mijn rug, je helende bijdrage en je vertrouwen in mij! Ik ben je voor eeuwig dankbaar!
Liefs Pries

Dankzij het ritme van deelname in de groei en healingavonden , en de individuele sessies bij Startree van Helena van Duin, vind ik de weg naar het Thuis in mijzelf. Door onderscheid te maken tussen Waarheid en Ilussie vind ik de vreugde in mijn hart.
Michèle uit Amsterdam

Vorig jaar zat ik in een diep dal, ik sliep superslecht, had problemen met vertrouwen en mijn grenzen aan te geven en was gauw in paniek.
Vanaf dat moment heeft Helena me intensief gecoacht en geheald.
Al na de eerste healing/coaching sliep ik weer goed, wat ik als een wonder ervaren heb.
Ze heeft me heel praktisch begeleid, geholpen met de problemen waar ik tegenaan liep, me geadviseerd welke vitaminen en mineralen in te nemen en natuurlijk fantastische healings gegeven, waardoor er echt dingen veranderden in mijn leven.  
Ik heb genoten van de sessies en meditatie-avonden.
Wat ik zo leuk vind aan Helena is dat ze zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen.
Ik voel me sterker en ben Helena dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan. Ik wens haar graag heel veel goeds toe.
Ekie, 65+

<<  1   2   3   4   5   6 >>