Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
Hallo mijn naam is Helena van Duin

Mijn werkleven is gestart door een prachtige loopbaan in het toerisme o.a. bij de VVV, Hilton Hotel Schiphol, Senior operations bij NLM Cityhopper en stewardess bij KLM op de intercontinentale vluchten.

Ik heb enorm veel geleerd en genoten van het samenwerken met zoveel verschillende collega’s en het bezoeken van zoveel landen met alle verschillende culturen. Niet wetende destijds dat ik dit in mijn werk nu ook zo goed kan gebruiken. Het was in een tijd dat vliegen nog niet zo populair was. Ik kijk terug op gouden jaren!

In 1989 startte ik mijn eigen organisatie bureau in het bedenken en organiseren van presentaties op beurzen van bedrijven en in het organiseren van evenementen voor bedrijven en particulieren. Ik werkte samen met  bedrijven als Sigma Coating, Solvay Duphar, de KLM, Diversen Gemeenten, de Hilton hotels keten en meer. Hier leerde ik mijn eigen creativiteit meer en meer te ontwikkelen en zichtbaar maken.
Ook ontwikkelde ik hier de verfijning om met allerlei verschillende mensen vanuit verschillende functies goed samen te kunnen werken.
StarTree Kennismaking met Helena van Duin

Na een aantal jaren miste ik een bepaalde diepgang in het werk.

Wat meer en meer werd doordat ik tegelijkertijd opleidingen volgde voor persoonlijke ontwikkelingen en groei. Zoals Touch for Health, Cranio Sacraal en kundalini yoga volgde bij een oude kundalini master en een opleiding heb gevolgd tot Holistisch Kindertherapeut e.a.

 

In 1999 nam ik deel aan een workshop over  “The Seven Sisters”. Deze teachings komen vanuit een lijn van healers van meer dan 2000 jaar oud uit Noord Amerika. Het was thuiskomen in mezelf en in deze wereld. Ik kreeg antwoorden op velen vragen waar ik al mijn hele leven naar op zoek was. Ik leerde hoe het leven Oorspronkelijk bedoeld is op deze Aarde. In datzelfde jaar begon mijn opleiding in deze Lineage van Healers. Deze teachings hebben mijn leven voorgoed veranderd. En zelfs mijn eigen leven gered, toen bleek dat ik in deze periode een ernstige ziekte onder de leden had. Dat was mijn inwijding om mijn leven radicaal te veranderen.

 

Sinds 2001 ben ik alles wat ik geleerd heb, gaan delen en heb hier mijn werk van gemaakt. Al mijn ervaringen uit mijn werkleven en privé leven komen in mijn werk samen. Ik geniet enorm dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt en dat deze teachings zoveel mensen in hun leven mogen bijdragen en ondersteunen in de zoektocht om te leven in Gezondheid & Geluk.