Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Healing Mogelijkheden
Healing Mogelijkheden
Alle healingen brengen tegelijkertijd genezing in alle vier de lichamen.
Counseling: In een gesprek laat ik je zien hoe een negatief patroon, welke je niet meer dient, werkt in je leven. Ook geef ik je praktische handvaten mee om dit te gaan veranderen.
Psychic doctoring: Deze techniek helpt de energie in het lichaam weer natuurlijk te laten stromen die verstoord en/of geblokkeerd zijn door een teveel aan spanningen en/of traumatische ervaringen.
Soul retrieval: Door verschillende omstandigheden hebben we delen van onze ziel weggeven. In deze healing, worden de zielendelen weer teruggehaald.
Het verwijderen van negatieve energie koorden: Negatieve energie koorden is een overeenkomst tussen twee mensen om in een manipulatieve relatie te zijn. Door het verwijderen van de koorden kan de relatie met jezelf en met de ander veranderen.
Etherische chirurgie: Is een techniek die blokkades in het lichaam verwijderd, zodat het lichaam weer optimaal kan gaan functioneren.
Chakra healing: Chakras zijn de energie assen van ons lichaam. Elke chakra heeft zijn eigen unieke functie. In deze healing worden de chakras schoongemaakt.
Healingen met kristallen: In deze healing, worden traumatische ervaringen genezen, die vast zijn gaan zitten in de verschillende lichamen. Ook zijn er kristalhealingen voor het genezen van negatieve patronen en obsessies.
Gedachtenvormen: Negatieve gedachtenvormen worden opgelost, zodat die ons niet meer in een negatieve spiraal van denken brengen.
Smudgen: Het reinigen van je aura en je lichaam met een veer en kruiden, zodat je meer je eigen lichaam met je natuurlijke grenzen kan ervaren.
Meditaties: Er zijn verschillende meditaties die je helpen om dieper vanuit je hart en kracht te leven.
Contact maken met je krachtdier en gidsen.
Ceremonies: Bij speciale gebeurtenissen in je leven zijn er verschillende ceremonies.
Cranio Sacraal: Bij deze healing wordt het craniosacrale systeem (de botten, de vloeistoffen in de botten, de diafragma's en het bindweefsel en gerelateerde organen) geholpen om weer optimaal te functioneren.
Verschillende massages: Metamorfose massage, Voetreflex zone massage en Bio release massage.
Geboortehoroscoop reading: Voor meer informatie klik hier.
Familielijnen schoonmaken: Blokkades die in jouw leven niet opgelost kunnen worden, vinden vaak hun oorsprong in de lijn van je voorouders. Deze kunnen geheeld worden.
Familieopstellingen: In een sessie worden familiepatronen en de rol die jij daarin hebt aangenomen zichtbaar gemaakt en veranderd.
Schoonmaken van sexuele relaties: In deze healing wordt de energie uitgewisseld en schoongemaakt met degene waarmee je een sexuele relatie mee hebt gehad.